Предприемачество и иновации

Академия за иновации 2020 vs демоните на изолацията

Академия за иновации 2020 предстои в онлайн формат. Това вероятно го знаете. Вероятно, ако се интересувате от света отвъд статистиката за знаете какво, знаете, че в нея студенти ще представят своите социални идеи, реални технически проекти и бизнес планове за света отвъд принудителната изолация и за справяне с нея.

Също така, ако следите какво се случва около нас, вероятно виждате, че животът не е спрял наистина, а бълбука в търсене на решения на напълно реални проблеми и предизвикателства. Те често идват от онези, които се предполага да слушат, да се учат, да разчитат на опита на другите, но и да експериментират. Както преди време, в друг контекст Леона Асланова каза: „Промяната се случва независимо, дали я искаме, планираме и очакваме. Живеем в епоха на изначално ново полагане на основите на света за следващите поколения, които ще имат нова вяра, морал и обществен ред.“

И така, във време, когато промяната е неизбежна, когато всички сме диджитал по неизбежност, Академията дава двойна възможност на всички замесени в нея.

Журито разчита на своя нюх и познания за бъдещето, но е с широко отворени очи за света след знаете какво.

Менторите са предишни участници и победители в хакатона, които споделят честно цената на своя успех и на своите „опити и грешки“.

Подкрепата за събитието идва от организации и компании, които търсят причина да продължат да инвестират именно в това бъдеще тук и сега.

Накратко, като блогър аз съм щастлива, че ще съм част от този екип и ще преборя демоните на изолацията по най-добрия начин – с визия за деня след утре.

Кандидатствайте за академията, подкрепете идеите на екипите, крадете от опита на менторите! Да предизвикаме бъдещето!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.