Елена Мелемова: Добре знам всичко, което се съдържа в Dermax

Darmax family

През ноември, малко преди наистина да застудее, имах удоволствието да се запозная с Елена Мелемова – нежната половинка от сърцето на стража на кожата на всички у дома, включително котката – натуралният крем Dermax. Както ѝ казах и в предварителния ни разговор, ухаещият на смола и лавандула крем по семейна рецепта пази сина ми от студова и слънчева алергия, облекчава пъпките от ухапвания от насекоми на съпруга ми през лятото, и се грижи за мекотата на моите стъпала и лакти и ме спаси от досадни акне пъпки миналата есен. Освен това, както се оказа – възпира котката ни да се чеше, когато кожата ѝ е раздразнена.

Затова с любопитство и с надежда да разбера коя е тайната съставка в крема, зададох на Елена няколко въпроса. И така тя ми разказа любопитни семейни истории за любов, 3 деца, котка и още нещо. Запознайте се с Елена, която наистина знае всичко за Dermax!

Разкажете ми за Вашето семейство и за рецептата на крема. Каква е историята зад нея?

Здравейте, казвам се Елена Мелемова, на 32 години, по професия съм логопед, майка съм на 3 деца и съм част от семейния бизнес, който се занимава с производство на козметични продукти. Срещнах съпруга си Тодор преди 11 години и първата му работа беше да ме запознае с крема, който произвеждат, все пак трябваше да ме впечатли с нещо…и успя! 🙂

Вече 10 години сме женени, а за мен Dermax се превърна в работа и ежедневие, защото го ползваме постоянно у дома, а и съм професионално ангажирана с него – занимавам с производството и дистрибуцията му в България и чужбина. 10 години е достатъчно време, за да успея да навляза в дълбочина в технологията и производството на един такъв продукт. Така днес аз и Тодор сме естественото продължение на семейния бизнес, като всеки ден се стремим да популяризираме и разпространяваме Dermax в цяла България, а и извън нея.

Фирмата е създадена преди 20 години от бащата на моя съпруг, който знае рецептата за това чудодейно кремче от своите родители, които по онова време приготвят рецептата основно за лична употреба. И тъй като действието му е изключително силно, родителите на съпруга ми решават да предоставят тази лечебна рецепта на повече семейства и така дават началото на компанията.

Откъде идват суровините за крема?

Кремът има изцяло натурален състав, като това го казвам без капка притеснение, защото добре знам всичко, което се съдържа в него. Някои от суровините се намират доста трудно, като например боровата смола трябва да се добива от гората, от боровете, за да стигне до нас, други от съставките взимаме от производители, като например пчелния восък и етеричните масла.

Но ние гарантираме, че всичко, което съдържа Dermax е чисто (все пак имаме ISO стандарт за добри производствени практики) и всяка съставка, сама по себе си, има своето полезно действие върху кожата и в съотношението, в което те се съдържат в крема, правят този продукт с изключително действие.

Вие лично за какво най-често и най-необичайно сте използвали крема?

Аз лично използвам крема постоянно в ежедневието си. Имам 3 деца на различна възраст, които постоянно имат ранички и наранявания, затова използвам Dermax. И през трите си бременности съм го използвала като средство срещу появата на стрии и резултатът е – нямам нито една стрия.

Използвам го при появата на пъпчици по моето лице и при тези на децата, при загрубяла кожа по ръцете- особено сега в студените дни, при слънчеви изгаряния през лятото. Най-голямото ми дете е почти на десет години и скоро очаквам първите така наречени младежки пъпки. Смятам това да е единственото, с което ще се борим с тях, защото знам, че ще има голям ефект. Точно в момента най-малкото ми дете е с хрема и при постоянното забърсване на нослето то се разранява, следователно го мажа с Dermax, за да се успокои кожата, да заздравее и да не плаче всеки пък, когато го забърсвам.

Най-необичайно – моята майка, а не аз, е използвала крема върху нейната котка, която имаше някакво възпаление на окото и тя реши да пробва да я намаже. Тя взе, че се оправи, след това имаше и някаква екзема, която също третираше с него, и тя изчезна и козината на Джеси се появи наново.

Какво казват родителите за крема и кои са най-честите оплаквания и случаи, когато го използват?

Хората, от които имаме обратна връзка, а това включва и наши приятели и познати, е, че кремът има наистина бързо и сигурно действие, когато един път имаш Dermax вкъщи никога повече не оставаш без него.

Това което не на всеки допада, може би, е миризмата. Все пак не всеки обича да му мирише на смола и лавандула, а и знаем, че натуралните аромати са по-силни. Не всеки харесва текстурата, все пак е доста мазен, но когато човек го пробва и усети действието му, мигновено спира да вижда това и си го търси, за да се чувства добре в кожата си.

Каква е тайната съставка в крема ви?

Тайната на Dermax е в правилното съотношение на съставките и в специалния начин на приготвянето му, защото, ако разгледаме всяка една от съставките поотделно, тя има лечебно свойство върху кожата и хората са използвали тези природни дарове от векове насам.

Dermax
Какво е мнението на дерматолози, лекари?

Всички, които имат поглед върху крема, казват: „Този продукт наистина е много ефикасен.“

Ако трябва да опишете с 3 думи Dermax, кои ще бъдат те?

Ефикасен, натурален, лечебен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.