Innovation Explorer 2021: защо е важно да си там?

2021 г. започва интересно и отново е трудно да планираме месеци напред. Но има едно събитие, което стои задължително в календара ми за февруари 2021 г. – Innovation Explorer 2021 на 25 февруари. Защо е важно да съм там?

През 2020 г. и сега продължаваме активно да се учим как да живеем и да се развиваме професионално онлайн и с лично усилие да не се поддадем на несигурността. Форумът е място на кръстопът, в което визионерите на настоящето и бъдещето ще се съберат за един ден. Ще съм там, за да знам накъде и защо отивам.

Innovation Explorer 2021 се готви от екип, начело с Леона Асланова, който изпреварва събитията с лектори, теми, модератори, които знаят как да жонглират между реалностите, в които имаме избор да живеем. И не се страхуват да питат, говорят ясно, с факти, и без страх от дебати.

Форумът подкрепя хората с предприемачески дух и с мисъл, която върви напред. На събитието не се случват случайни срещи, а има добре подготвени възможности за бъдещи партньорства, затвърдени общи мисии, съвместни инициативи. Важно е да си там, за да не пропуснеш.

Накратко: къде сте на 25 февруари?
Пълната програма на форума и билети търсете на https://innovationexplorer.bg/

#IX2021

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.