Предприемачество и иновации

Mind the gap or the cat

В петък, 13-и, повечето хора се страхуват от неблагополучия или от пропадане, накратко положението е „Оглеждай се внимателно“ или „Mind the gap or the cat!“. И тъй като по българските улици дупки и пропасти има много, а котките са още повече, е важно да забележим пропастта, която си струва да прескочим, или да скочим в нея. За мен тази „пропаст“ са иновациите и знанието, което да ни отведе отвъд бъдещето, което ни застига без предупреждение. Всеки ден ние прескачаме „локви“ от малки или големи промени, но иновациите остават полето, в което човек може си струва да рискуваш и да прозреш възможности, там, където другите виждат пречки.

Днес е петък, 13-и септември 2019 г., но моят скок във/отвъд бъдещето предстои на 20.02.2020 г. на Innovation Explorer 2020.

Лекторите на форума отново ще ме предизвикат да погледна без страх в „пропастта“ на неизвестното и бъдещето. Като официален блогър на събитието ще се опитам да ви помогна заедно да преодолеем страха от непознатото и да осмислим по-добре своето място в света.

На 20 февруари ни очакват срещи с Герд Леонард – световно признат футурист; д-р Адриана Мараа – теоретичен физик и технолог от екипa на космическата мисия Mars One; Артур Пантелидес – преподавател по критично мислене и др.

Билетите с цена за ранна регистрация са вече в продажба на www.innovationexplorer.bg до края на януари 2020 г.!

Елате, за да не се страхуваме повече от пропадане в бъдещето, а да го превърнем в желана промяна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.